Nederlandssucces.nl

Barney wint punt tegen Price | Van Gerwen oppermachtig

Barney wint punt tegen Price | Van Gerwen oppermachtig

Op valentijnsdag 2019 stond er weer een ronde Premier league Darts op het programma. Van Barneveld moest het opnemen tegen Gerwyn Price, terwijl ‘Might Mike’ in de tweede ronde Mensur Suljovic trof.

Van Barneveld zakte de eerste fase van de wedstrijd flink door het ijs. Het lukte de Nederlander niét om de wedstrijd naar zijn hand te zetten. Barney werd 3 maal op rij gebroken waardoor 2 punten halen niet meer haalbaar was. De stand was ondertussen 2-6 voor Price.

Desondanks kreeg van Barneveld een opleving. Hij sleept een gelijkspel (6-6) uit de wedstrijd en mocht hier gezien het spelbeeld blij mee zijn. 4 matchdarts liet Gerwyn Price onbenut. Barney gooide gemiddeld 88,79.

Might Mike speelde daarentegen een sterke wedstrijd en won 7-3 van Suljovic. Vanaf leg 1 was duidelijk dat Micheal van Gerwen de wedstrijd graag wilde winnen. Dit Nederlander zette Suljovic flink onderdruk, wat resulteerde in een 3-0 voorsprong. Zijn gemiddelde was een stuk hoger dan landgenoot Van Barneveld. Hij gooide namelijk 99,82 gemiddeld. Uiteindelijk kwam Micheal van Gerwen niet in gevaar en won eenvoudig met 7-3.

21-2-2019 spelen Micheal van Gerwen en van Barneveld opnieuw. Micheal van Gerwen treft Rob Cross, Barney ontvangt Suljovic.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: